Informació general

FA 10 ANYS: El Palau Municipal d'Esport acull els més petits per celebrar el carnaval escolar

Per Judit PinazoEls alumnes de llar d'infants i de P3 van celebrar ahir les festes del carnaval
(Notícia del 24 de febrer de 2006)

Un any més, els més petits, poden gaudir de les festes de carnaval. Ahir, dijous, el Palau Municipal d'Esports va acollir, de les 10.30 a les 11.30 hores, els alumnes de llars d'infants i P3 de les diferents escoles públiques del municipi. Un any més les escoles van vestir els més petit amb tot tipus de disfresses: els tradicionals pallassos, bruixes, pirates, pintors... Van acompanyar la festa el grup d'animació Pa Sucat.

Avui, a la mateixa hora, ho celebraran els alumnes de P4 i P5. La festa s'organitza des de l'Àrea d'Ensenyament i Formació de l'Ajuntament.

Les Associacions de Pares i Mares de les escoles públiques del municipi conjuntament amb la Regidoria d'Ensenyament  han organitzat per al proper diumenge una festa al Palau Municipal d'Esports de sis a nou del vespre. El preu de l'entrada és de 4 euros i es podrà adquirir el mateix dia al Palau d'Esports.

Abans de la festa se celebrarà un cercavila que sortirà a les cinc de la tarda de la plaça de l'Ajuntament i farà el següent recorregut: passeig de La Salle, plaça de la Constitució, avinguda dels Països Catalans, plaça de l'Ajuntament i Palau Municipal d'Esports.

Altres notícies del 24 de febrer de 2006:

- Veïns de Vilafortuny es queixen per la dificultat de donar d'alta línies telefòniques i la instal·lació d'ADSL

- El grup parlamentari Izquierda Verde - IU - ICV se suma a les reivindicacions per a la gratuïtat de l'AP-7

- Demà se celebra el Sopar de la Fam que enguany recaptarà diners per a pobles de l'Índia afectats pel "tsunami"

- La Nit de les Estrelles posarà punt i final aquest dissabte a les II Jornades de la GaleraComenta aquest article