Els Vent d’Estrop - Vogadors de Cambrils aconsegueixen els millors resultats de la temporada

L'equip sènior masculí en un moment de la competició el passat diumenge
Les tripulacions cambrilenques van aconseguir aquest passat diumenge, 30 de juliol, els millors resultats en la prova de la Lliga Catalana de Llaguts celebrada a les platges de Badalona, una prova (la segona) que s'havia d'haver celebrat el passat 18 de juny i que es va anul·lar a causa del temporal de llevant. La jornada va començar amb un mar totalment encalmat però que a partir de mig matí va patir l'entrada d'un fort llebeig que va afavorir els temps de les tripulacions que van remar abans que els cambrilencs.

L'equip veterà femení va aconseguir el millor resultat de la temporada a l'imposar-se amb molta claredat en la seva mànega davant de C. Mataró, CN Bétulo B i Es Vano Lloret, aconseguint el quart millor temps de la seva categoria, amb un temps de 3'24''06, en una regata de 500 metres. L'equip veterà femení està mostrant una progressió espectacular que l'ha portat d'ocupar les darreres posicions a ocupar la part mitja de la taula i, fins i tot, amb serioses opcions de pòdium. A manca de tres proves, en la classificació general ocupen la darrera posició compartint-la amb CN Bétulo B, al veure's afectades per l'exclusió soferta en la tercera regata celebrada a Blanes. No obstant això, la tripulació femenina està a només 7 punts del cinquè classificat, CR Colera.

Per la seva banda, l'equip sènior masculí es va classificar en primera posició en una molt disputada mànega per davant de GEN Roses, CN Bétulo B i CR Badalona, aconseguint el novè millor temps de la jornada, amb un temps de 6'20''57, en una regata de 1.000 metres. La tripulació masculina actualment ocupa una còmoda novena posició en la classificació general de 21 equips, a només 10 punts del setè classificat, CR Arenys.

D'altra banda, aquest cap de setmana se celebrarà la cinquena prova de la Lliga Catalana a Torredembarra on s'aplegaran més de 750 vogadors del principat, en les categories d'infantil, cadet, juvenil, sènior i veterans. Després d'aquesta regata, la IV Lliga Catalana s'aturarà fins al 27 de setembre, quan es reprendrà amb la sisena prova a Colera (Alt Empordà) per finalitzar finalment amb la setena prova a Lloret el 3 de setembre. Així mateix, el club cambrilenc té previst poder participar amb diverses tripulacions al Campionat de Catalunya que se celebrarà a Amposta el proper 24 de setembre.