Informació general

FA 10 ANYS: Un any més Cambrils no celebrarà el carnaval al carrer

Per Judit PinazoEl grup de joves que volien organitzar la rua el passat divendres a la Biblioteca Municipal
(Notícia publicada el 6 de febrer de 2006)

Des de fa cinc anys Cambrils no celebra la popular rua de carnaval. Per aquest motiu un grup de joves cambrilencs amb la intenció de recuperar la tradició van decidir, d'una manera desinteressada, reunir-se i intentar organitzar una rua per les festes de carnaval d'enguany. Per Alfred Jiménez, un dels joves que ha encapçalat la inciativa, "no pot ser que la majoria de pobles tinguin rua de carnaval i Cambrils no. Nosaltres tenim la intenció d'organitzar una petita rua i una festa a la platja i volem que hi participin tant els joves com els més petits".

Per aquesta raó van convocar el passat divendres 3 de gener una reunió a la Biblioteca Municipal, oberta a tots els joves del municipi, per intentar marcar unes directrius sobre com s'organitzaria la rua i intentar aconseguir el màxim de gent per col·laborar-hi.

Des de la Regidoria de Cultura s'havia comunicat als joves que per poder autoritzar la rua necessitaven entre 150 i 200 persones. El grup de joves, tot i la il·lusió dipositada, no van poder aconseguir reunir tanta gent i finalment el projecte no podrà tirar endavant.

Tot i així, des de l'Àrea de Cultura s'han compromès a donar suport a la iniciativa de cara a les festes de carnaval del 2007.

Altres notícies del 6 de febrer de 2006:

- Bons resultats dels dos equips de futbol cambrilencs

- S'organitza un cicle de xerrades per educar dins la famíliaComenta aquest article