Informació general

Un autobús es queda sense frens i aconsegueix aturar-se dalt del passeig de La Salle

Per Lluís Rovira i Barenys



L'autobús va quedar encavalcat dalt del passeig de La Salle durant més de tres hores
Un autobús de l'empresa Plana es va quedar, ahir, sense frens al centre de la població sense que, afortunadament, s'hagués de lamentar cap desgràcia personal.

Els fets van tenir lloc a dos quart de cinc de la tarda. L'autobús circulava pel passeig de La Salle en direcció al port. A l'arribar a l'alçada dels semàfors del carrer de Santa Joaquima de Vedruna el conductor va notar que els frens no funcionaven i va dirigir l'autobús contra el passeig per no col·lisionar amb cap vehicle. L'alçada de la vorera va frenar l'autobús, que va quedar encavalcat entre el carril de circulació i el passeig.

El sinistre va provocar importants retencions de trànsit, ja que l'autobús va inhabilitar un dels dos carrils de baixada del passeig de La Salle. L'autobús no va abandonar el lloc del sinistre fins poc abans de les 8 del vespre. Moments abans un operari enviat per la companyia n'havia fet la reparació oportuna. La Policia Local va haver de regular el trànsit mentre l'autobús va romandre al passeig de La Salle.

Comenta aquest article