Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L’Hospitalet de l’Infant acollirà el primer Mercat de 2a mà

Per RedaccióCartell anunciador del Mercat de 2a Mà de l'Hospitalet de l'Infant
La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant està organitzant el primer Mercat de 2a mà de l’Hospitalet de l’Infant per al dissabte 13 de febrer. Aquest mercat, que estarà ubicat a la Plaça Catalunya, és obert a la participació de tothom. Per aquest motiu, els qui s’hi vulguin apuntar ho poden fer fins al dia 10 de febrer a l’Oficina de Turisme. La inscripció és gratuïta.

La idea és que en aquest punt de trobada s’hi venguin tot tipus d’articles que estiguin en bon estat. Per exemple, mobles, llibres, CDs, joguines, roba, complements, etc. Del muntatge de les parades, se’n farà càrrec el consistori. Fins al moment, segons ha informat la regidora de Turisme, Elidia López, ja hi ha prevista la instal·lació de més d’una desena de parades.

L’horari d’obertura del Mercat serà de les 11 a les 14 hores i de les 17 a les 20 hores. Per amenitzar la jornada, hi haurà música ambient durant tot el dia; i una xocolatada, a les 17.30 hores.  Amb l’organització d’aquesta activitat, la Regidoria de Turisme pretén “dinamitzar i donar vida al centre del poble durant aquesta època de l’any més tranquil·la i oferir una proposta atractiva tant als veïns del municipi com als visitants, a més d’ajudar les persones que volen vendre els seus articles de segona mà o comprar-ne a bon preu”.

Comenta aquest article