Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L’Hospitalet de l’Infant acollirà un cicle de conferències titulat "Febrer musical"

Per RedaccióCartell del cicle de conferències sobre música
L’Hospitalet de l’Infant acollirà un cicle de conferències sobre la música durant el mes de febrer. Amb una conferència sobre "la música de la Il·lustració i l’origen de la nostra concepció musical", a càrrec de Joan Martí Mendoza, diplomat en Educació Musical i llicenciat en Història i Ciències de la Música, s’inaugurarà aquest proper dilluns 1 de febrer, a les 19.30h, el cicle de conferències "Febrer musical", al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant.

El cicle inclou cinc conferències, previstes per a tots els dilluns del mes de febrer (dies 1, 8, 15, 22 i 29), a les 19.30 hores, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere. Totes aniran a càrrec d’experts en la matèria, que tenen estudis musicals o bé estudis d’Educació Musical o d’Història i Ciències de la Música. La segona conferència tractarà sobre Antonio Vivaldi; la tercera, sobre Maria Callas; la quarta, sobre les orquestres de festa major; i la cinquena, sobre la relació entre la música i el desenvolupament en l’etapa sensoriomotriu. Més detalls a: www.culturaalabast.cat

Aquestes jornades estan organitzades per l’Antena del Coneixement de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Patrimoni, l’Escola Municipal de Música i la Diputació de Tarragona.

Comenta aquest article