Esports

L'equip cambrilenc Los Sepia es proclama guanyador de la tretzena edició de les 24 Hores de Vòlei Platja

Per Judit Pinazo



Los Sepia, en primer terme, en un moment de les 24 Hores de Vòlei Platja celebrades aquest cap de setmana a la platja del Regueral
La zona esportiva de la platja del Regueral ha acollit aquest cap de setmana la 13a edició de les 24 Hores de Vòlei Platja. Enguany l'afluència de participants no ha estat tant nombrosa com en l'última edició, tot i així hi han participat un total de 30 equips provinents d'arreu de Catalunya, amb una presència important d'equips de poblacions veïnes. Cal destacar també la presència d'un equip andorrà.

El tret de sortida del certamen es va donar dissabte a les sis de la tarda amb les fases classificatòries, en les quals van participar 30 equips, dividits en sis grups, formats per cinc equips cadascun. Diumenge es va disputar la final, que enguany es va endur l'equip Los Sepia. El segon lloc del pòdium va ser per a l'equip Fanculo i el tercer per a Movimiento Nocilla.

Com cada any les 24 Hores de Vòlei Platja van convertir la platja del Regueral en una zona d'acampada on els participants van poder gaudir d'una barbacoa a la nit.

Comenta aquest article