Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Obert el període d’inscripció a la Cursa de la Portella de l’Hospitalet de l’Infant

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la Cursa de la Portella de l'Hospitalet de l'Infant

Fins al 18 de març, les persones interessades en apuntar-se a la Cursa de la Portella de l’Hospitalet de l’Infant ho poden fer a través de la pàgina web www.cursalaportella.com. Tal com s’informa en aquesta pàgina, aquesta és una cursa de muntanya, que surt del costat del mar, a l’Hospitalet  de l’Infant i puja per la serralada del litoral de les muntanyes del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

En aquesta edició tornarà a comptar amb dos circuits per córrer, un per caminar i curses infantils. Enguany, com a novetat, la cursa llarga, de 23,4km i 1.280 metres de desnivell positiu acumulat, formarà part del Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona 2016 (més detalls a www.circuitcamptgn.cat). Pel que fa a la cursa curta i a la caminada, tindran un recorregut de 12 km i 710 metres de desnivell positiu acumulat. El punt de sortida i d’arribada de les dues curses i de la caminada serà el Complex Esportiu Àster, a partir de les 9 hores. En aquest punt es disputaran les curses infantils i s'oferiran dutxes, piscina coberta, massatges, esmorzar i dinar als participants.

Quant als trofeus, n’hi haurà per als cinc primers classificats masculins i femenins de la cursa llarga; per al primer classificat de cada categoria de la cursa curta i llarga; i per al primer/a local de la cursa curta i llarga.

La Cursa de la Portella de l’Hospitalet de l’Infant està organitzada pel Centre Excursionista Serres del Mestral, amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’Àrea d’Esports i Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el patrocini de diverses empreses. Els que s’hi inscriguin abans del 13 de febrer, tindran la talla de la samarreta assegurada.

Comenta aquest article