Informació general

El concurs de truites i el ball centren les activitats amb més participació de les festes de la Llosa

Per Cristina Sierra



La celebració del IV concurs de truites va congregar un centenar de persones
Aquest cap de setmana s’han celebrat les festes del barri la Llosa amb una notable diferència respecte l’any passat. I és que ara fa un any, els veïns estaven recollint firmes per lluitar contra el POUM i les festes del barri es van veure afectades per les despeses de les al·legacions.
 
Enguany, l’associació de veïns i propietaris del barri, presidit per Carme Maroto, ha tornat a recuperar el ball de divendres i ha organitzat més activitats  per als més petits. Així doncs, el divendres va començar la festa amb  la ballada de sardanes dels Amics de la Sardana de Cambrils i tot seguit Lluís Rovira i Barenys –director de Revista Cambrils– va ser l’encarregat de fer el pregó que encetava els tres dies festius. A la nit, es va fer el ball a càrrec de Discoshow Zurkis.

El dissabte, de bon matí, es va fer una barbacoa que va donar pas a la bicicletada popular pels carrers del barri i el passeig marítim. Ja a la tarda, es va jugar un partit de futbol sala a la pista poliesportiva de l’IES Escola d’Hoteleria. A la nit, hi va haver el ball amb l’orquestra Tangara. Sens dubte va ser l’acte més nombrós del dia i un del més participatius.

Una xocolatada va encetar l’últim dia de les celebracions, que es va dedicar tot el matí als nens del barri amb un concurs de dibuix i animació infantil amb el grup l’Arlequí. Per acabar aquest dies festius, el IV concurs de truites va congregar un centenar de persones per tastar les dotze truites que hi participaven. El jurat, format per tres persones del barri, va premiar la truita de Dolores Benavent pel seu gust (formatge, xoriço i bacó) i la de la Lluïsa Musté per la presentació amb un cistellet decorat amb raïm.

Comenta aquest article