Cultura

La Biblioteca Municipal celebrarà, aquest 2016, el centenari del naixement de l'escriptor Roald Dahl

Per Redacció

La planta baixa de la Biblioteca està ambientada amb un aparador de temàtica farmacèutica per exposar diversos exemplars del llibre del mes de gener

Durant l'any 2016, la Biblioteca Municipal celebrarà el centenari del naixement de l’escriptor gal·lès Roald Dahl amb embaDAHLits. La intenció d'aquestes activitats és difondre totes les seves obres, tant infantils com les d'adults. Cada mes es durà a terme una acció o activitat relacionada amb algun llibre de Roald Dahl, ja sigui creant aparadors culturals, fent jocs, explicant contes o comentant els llibres als diversos clubs de lectura. El llibre triat per al mes de gener és "La meravellosa medecina d’en Jordi", un llibre recomanat per a infants a partir de 8 o 9 anys que conté alguns dels elements comuns de l’obra de Dahl: adults esgarrifosos, accions esbojarrades, incorrecció política, etc. i que és escandalosament divertit.

Per altra banda, fins a finals de mes, la planta baixa de la Biblioteca Municipal estarà ambientada amb un aparador de temàtica farmacèutica per a exposar diversos exemplars d’aquest llibre i, fins i tot, llegir-ne fragments guardats en els diversos envasos de medicaments. Així mateix la sessió del club de lectura infantil, el 29 de gener, estarà dedicada a comentar aquest relat. L’aparador farmacèutic ha estat possible gràcies a la col·laboració de les farmàcies Núria Guillén de Cambrils i Nogués Veciana, de Móra la Nova.

Comenta aquest article