Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Nous programes d’activitats juvenils a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Per Redacció

Imatge de la sortida a la neu, organitzada l'any passat

Aquest mes de gener s’estrena el nou programa d’activitats juvenils que organitza la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i també el nou programa ‘Tok’l 2’, que organitza la mateixa regidoria juntament amb el Departament de Joventut de Mont-roig del Camp i Miami Platja.

El programa municipal, de periodicitat trimestral, inclou activitats fixes per a tots els dies de la setmana, segons ha destacat la regidora de Joventut, Celia Ruiz. En concret, al Casal de Joves de l’Hospitalet: zumba, tots els dimarts a les 18h; curs de dinàmiques en anglès, tots els dimecres a les 19h; curs de restauració de mobles, tots els dijous a les 18h; curs de rebosteria, tots els divendres a les 18 h; i curs de teatre, tots els dissabtes a les 16h. Al Casal de Joves de Vandellòs: cinema, tots els divendres a les 21h; i curs de rebosteria, tots els dissabtes a les 18h. Així mateix,  tots els dimarts, dimecres i dijous, hi ha  programada “L’hora del deure” al Casal de Joves de l’Hospitalet, de les 16 a les 18h.

A més d’aquestes propostes setmanals, el mateix programa conté cada mes diferents activitats puntuals, previstes per als caps de setmana, principalment. Per exemple, dinàmiques en anglès i taller de màscares, Festa de l’orgull zombi, taller de bijuteria i campionat de Just Dance; la festa d’aniversari del Casal de Joves de Vandellòs i el programa de PasquaJove16.

Totes aquestes activitats són gratuïtes i estan pensades per a un públic a partir de 12 anys. Els interessats a participar s’hi han d’inscriure. Més informació a: www.vandellos-hospitalet.cat

Programa Tok'12

D’altra banda, el nou programa "Tok’l 2", que és semestral, posa a l’abast del col·lectiu jove una sortida cada mes, a uns preus molt assequibles. La primera està prevista per al proper 23 de gener i duu per títol "Fantasmas de Barcelona". La sortida del 13 de febrer tindrà com a destinació novament Barcelona, en aquest cas per anar a veure l’obra de teatre "Absurds i singulars"; la dels dies 4, 5 i 6 de març consistirà en una sortida a la neu, a l’estació d’esquí de Vallnord; la del 30 d’abril, serà una visita a Montblanc durant la celebració de la Setmana Medieval (aquesta sortida serà gratuïta); la del 14 de maig, al parc d’atraccions del Tibidabo; i la dels dies 18 i 19 de juny, a València, per veure la Ciutat de les Arts i de les Ciències i el Bioparc.

Més informació i inscripcions als Casals de Joves (977 56 90 26) i a http://blocs.xarxanet.org/cjvandellos

Comenta aquest article