Cultura

La Biblioteca Municipal inicia l'any 2016 amb un programa carregat d'activitats

Per Redacció

La Biblioteca Municipal ha programat tot un seguit d'actes per aquest 2016 que acabem d'encetar

La Biblioteca Municipal inicia l'any 2016 amb un programa carregat d’activitats per a tots el públics. Aquest mes de gener destaca la sessió especial "Entre lletres i imatges" per celebrar el seu aniversari. Serà el dimecres 20 de gener, a les 18 hores, amb diverses activitats: Rosa Ma Fusté parlarà de la màgia de compartir explicant el conte Llana a dojo. En aquesta sessió, el grup de joves de Mitja i Ganxet de Cambrils també entregarà el seu regal a la Biblioteca i realitzarà un taller de ganxet (trapillo) i, per acabar, es donaran els Premis als Superlectors del 2015.

A banda d’aquesta celebració, durant el mes de gener també destaca l’activitat "Storytelling, contes en anglès", una sessió a càrrec d’alumnes de Grau d’Educació Primària de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Serà els dissabtes 9 i 23 de gener, a les 11 hores, moment en què s’explicaran contes en anglès adreçats a infants entre 7 i 8 anys. L'storytelling sorgeix d'una col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili per desenvolupar projectes d'Aprenentatge Servei i que els estudiants realitzin sessions pràctiques en llengua anglesa.

Per últim, aquest mes de gener, cal destacar la tertúlia amb Jordi Ledesma on comentarà la seva novel·la "El diablo en cada esquina". La trobada tindrà lloc el dilluns 25 de gener, a les 19 hores, i comptarà amb la col·laboració de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.

Es pot consultar el programa sencer de les activitats de la Biblioteca Municipal previstes per aquest mes de gener a través del següent enllaç: http://www.cambrils.cat/biblioteca/

Comenta aquest article