Informació general

Els veïns de Vinyols i els Arcs ja disposen d'abonaments per aparcar gratuïtament en la zona blava del Molí d'Avall

Per Judit Pinazo, Berta Ruiz



Targeta d'aparcament gratuït per a la zona blava d'un resident al Molí d'Avall
L'Ajuntament de Vinyols i els Arcs ha posat en marxa diferents tipus d'abonaments personalitzats per als residents a la zona del Molí d'Avall, que es veuen afectats per la zona blava que es va posar en funcionament aquest passat dilluns 24 de juliol. El consistori vinyolenc ha creat unes targetes de resident que permetrà a tots aquells que estiguin empadronats a Vinyols i paguin l’impost de circulació a Vinyols aparcar de forma gratuïta a la nova zona blava del Molí d'Avall.

D'altra banda, aquells que tinguin segones residències a la zona i aquells que estiguin empadronats però no paguin l’impost de circulació a Vinyols gaudiran d’un abonament, per 80 euros, que els permetrà aparcar tota la temporada en la zona blava. També s’ha creat un abonament enfocat als comerciants. Aquests podran adquirir un tiquet per valor de 40 euros que els permetrà utilitzar la zona blava. Es facilitaran un màxim de tres abonaments per comerç.

Manifestació el passat 18 de juliol

L'entrada en funcionament d'aquesta nova zona blava entorn els carrers propers a la plaça de la Concòrdia del nucli vinyolenc va portar nombroses queixes dels veïns d'aquesta zona. Recordem que el passat 18 de juliol, una quarantena de veïns es van reunir a la plaça de la Concòrdia per mostrar el seu rebuig davant la implantació d'aquesta zona de pagament. Durant la trobada, les persones reunides van demanar solucions davant d'aquesta mesura.

No hi haurà més zones blaves a Cambrils

Pel que fa al terme municipal de Cambrils, l'alcalde –Robert Benaiges– va explicar que "no està previst posar en marxa més zones blaves d’aparcament. Es descarta la possibilitat d’ubicar zones blaves a la zona de l’Eixample Platja de cara a l’any vinent". Segons Benaiges, amb la posada en marxa de zones blaves a la rambla Jaume I i el lateral de la riera d’Alforja, a l’avinguda dels Països Catalans, s’esgota la possibilitat d’ampliar-les, “perquè sinó la gent no podrà aparcar enlloc de forma gratuïta”.

Comenta aquest article