Informació general

La platja del Regueral va acollir ahir la primera jornada de neteja de platges a Cambrils

Per Berta Ruiz



Dos joves voluntaris en un moment de la neteja que es va fer ahir a la platja del Regueral
Ahir al matí a la platja del Regueral es va fer la XI Jornada de Neteja de Platges impulsada des de Mediterrània - Centre d'Iniciatives Ecològiques. Durant tot el matí va estar instal·lada una carpa a la platja, en la qual s'informava els usuaris de la necessitat de mantenir neta la platja, no abocar escombraries ni a la sorra ni a l'aigua i incentivar la col·laboració de la gent en les tasques de neteja i recollida de deixalles. També es van repartir tríptics informatius als banyistes i cendrers en forma de con per tal d'evitar el llençament indiscrimant de burilles a la sorra de la platja.

Segons els organitzadors d'aquesta campanya de neteja de platges a Cambrils, prop de 40 voluntaris –als quals se'ls dóna una bossa per recollir la brossa i una samarreta com a obsequi– van participar ahir en les tasques de neteja de la platja del Regueral. Durant tot el matí es van recollir unes 13 bosses de brossa i deixalla retirada de la sorra, concentrada especialment a la vora de l'aigua, ja que en aquesta zona no hi passen les màquines de neteja.

La propera jornada de neteja a les platges del litoral cambrilenc es farà el proper dijous 27 entres les 10 i les 12.30 hores a la platja de Vilafortuny.

Comenta aquest article