Els atletes cambrilencs sumen quatre medalles al Campionat Territorial de proves combinades disputat a Cambrils

Imatge d'una de les proves disputades a l'Estadi d'Atletisme de Cambrils, el passat cap de setmana

El passat cap de setmana es va disputar a l’Estadi d’Atletisme de Cambrils el Campionat Territorial de Proves Combinades d’Hivern en les categories infantil, cadet, juvenil, júnior i absolut. 14 van ser els participants del Club Atletisme Cambrils que van assolir la següent estadística: una medalla d'or, una medalla d’argent i dues medalles de bronze, així com deu marques mínimes per a participar als Campionats de Catalunya respectius.

Nuria Caballero guanyava el Campionat Territorial a la categoria cadet amb un total de 2.334 punts. Fet que suposava ser marca personal, Rècord de Cambrils i mínima de participació al campionat de Catalunya. També va fer marca personal als 60 m. tanques amb un temps de 10”5. Aquesta darrera marca també és mínima de participació a la prova individual.
Jan Monserrate assolia l'argent a la categoria cadet amb 2.530 punts. Amb aquesta puntuació assolia la marca mínima per a participar al campionat de Catalunya. A nivell de prova individual també va assolir la marca mínima a la prova de 60 m. llisos amb un temps de 7”4 i a la de llançament de pes amb un millor intent de 10.06 m.
Sandra Rebollo guanyava la medalla de bronze al pentatló cadet, amb una marca personal de 2.146 punts, amb la que assoleix la mínima de participació al Campionat de Catalunya. També va assolir marca personal als 60 m.t., al llançament de pes i als 600 m. llisos, a més d'igualar la de salt de llargada..
Aina Sabater també pujava al pòdium en tercera posició, en aquest cas a la categoria infantil. Amb un total de 1.326 punts millorava la seva marca personal. També va assolir marca personal als 60 m.t. A nivell individual assolia la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya a la prova de llançament de pes.