Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

S’amplia la xarxa de fibra òptica de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Per Redacció

Operaris instal·lant xarxa òptica a l'Hospitalet de l'Infant

L’empresa municipal de promoció econòmica, IDETSA, ha ampliat la xarxa de telecomunicacions de nova generació que des de mitjan d’any és operativa al polígon industrial Les Tàpies I de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Gràcies als treballs d’instal·lació de fibra òptica que s’han dut a terme recentment, aquesta xarxa s’ha estès al polígon Les Tàpies II i als equipaments públics municipals que estan situats al nucli urbà de l’Hospitalet.
Els beneficiaris d’aquesta primera fase d’implantació de la xarxa de fibra òptica al municipi són els empresaris del polígon industrial, als quals IDETSA, com a operadora de telecomunicacions, ofereix diverses velocitats d’accés a Internet i altres tipus de servei de telecomunicació (telefonia fixa, telefonia mòbil i inclús TV) a uns preus competitius de mercat; i els usuaris dels equipaments públics municipals. Amb aquesta nova actuació, l’Ajuntament pretén crear un pol d’atracció de noves empreses, sobretot de tipus tecnològic, augmentar la competitivitat de les empreses existents en aquest sector i generar llocs de treball i alhora facilitar als veïns la connectivitat a alta velocitat.

Estendre la xarxa òptica al nucli de l'Hospitalet

La connectivitat a alta velocitat s’ha demostrat que és un requeriment pràcticament indispensable per al desenvolupament econòmic del territori i constitueix un eix vertebrador bàsic de la societat del coneixement”, ha argumentat el regidor de Promoció Econòmica, Miguel Ángel Garcés. Per aquest motiu, el següent objectiu que es planteja IDETSA, és que les empreses i negocis que estan ubicats al nucli de l’Hospitalet, entorn a les àrees on s’ha instal·lat la fibra òptica, puguin disposar també d’aquest servei. En fases posteriors del desplegament, IDETSA té previst també oferir fibra òptica als veïns de tots els nuclis del terme municipal. Les tarifes del servei professional de fibra òptica es poden consultar a la pàgina web www.idetsa.net

Comenta aquest article