Societat

S'entreguen els premis del tercer Concurs de dibuix de l'Associació de veïns del barri de l'Estació

Per Berta Ruiz

Foto de grup dels guanyadors del concurs, juntament amb el regidor Lluís Abella, Isabel Gené i Fina Rovira de l'Associació de veïns del barri de l'Estació

L'Associació de veïns del barri de l'Estació va fer l'entrega de premis, el passat dissabte al matí a la Biblioteca, de la tercera edició del Concurs de dibuix de punts de llibre infantil i juvenil. Com en les edicions anteriors, el tema a dibuixar eren les festes del Barri. Enguany, es van rebre un total de 77 dibuixos, entre les tres categories, una xifra que supera amb escreix la de l'any passat quan es van rebre un total de 37 propostes.

En la categoria infantil A –de 3 a 6 anys–, el primer premi va ser per a Lucía de 6 anys, mentre que l'accèssit va ser per a Pablo de 5 anys. En la categoria infantil B –de 7 a 11 anys–, el primer premi va ser per a Pau Pérez de 9 anys, un accèssit va ser per a Genís Sancho de 7 anys i l'altre accèssit va ser per a Pol Ruiz de 10 anys d'edat. Finalment, en la categoria juvenil –de 12 a 15 anys–, el primer premi va ser per a Eulàlia Canals de 12 anys i l'accèssit va ser per a Leire de las Heras de 14 anys. Tots ells van rebre diferents obsequis en material didàctic, mentre que tots els xiquets participants també van rebre un obsequi. Els treballs presentats estan exposat a la planta baixa de la Biblioteca.

En aquesta edició, el format va estar format pel regidor de Cultura i Festes –Lluís Abella–, l'artista local Bali Cejas, Maria Rosa Colom, Fina Rovira i Isabel Gené de l'Associació de veïns del Barri de l'Estació i Rosa M. Fusté com a secretària.

Comenta aquest article