Informació general

El regidor Joan Recasens ocupa el setzè lloc a la candidatura d'ERC per Tarragona a les eleccions al Parlament de Catalunya

Per Lluís Rovira i Barenys

El Consell Nacional d'Esquerra, celebrat el passat dissabte a Mataró, va ratificar les diferents candidatures per demarcacions de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 1 de novembre. L'actual president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, encapçalarà la llista per Tarragona per cinquena vegada consecutiva des dels comicis de 1992. Els números dos, tres i quatre d'aquesta llista l'ocupen Josep Bargalló, Marta Cid i Sergi de los Ríos, respectivament.

Dins la llista d'ERC per Tarragona hi ha un cambrilenc. Es tracta del regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Cambrils, Joan Recasens, que ocupa el setzè lloc. Recasens és una de les cinc persones del Baix Camp que figura a les llistes d'ERC. Segons ha explicat el regidor, "m'he incorporat a la llista electoral, encara que ocupi un lloc testimonial, per tal de posar la meva experiència al servei del meu partit i del Camp de Tarragona".

Comenta aquest article