Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Els votants podran consultar quina és la seva mesa electoral a través d’una pantalla tàctil a l’Hospitalet de l’Infant

Per Redacció



Imatge de la pantalla tàctil que permetrà consultar les meses electorals, aquest proper diumenge
Per facilitar als veïns la localització de la mesa electoral que els pertoca, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant posarà a l’abast dels votants una nova aplicació aquest diumenge 20 de desembre, dia de les eleccions generals. L’aplicació estarà disponible en una pantalla tàctil, que estarà ubicada a l’entrada del col·legi electoral de l’Hospitalet de l’Infant, al pavelló cobert. En aquest col·legi electoral és on es concentra la majoria de votants del municipi (el 82,7%), procedents dels nuclis de l’Hospitalet de l’Infant, l’Almadrava i les urbanitzacions; i on més dificultats hi pot haver a l’hora de localitzar la mesa electoral que li pertoca a cada votant, perquè n’hi ha set meses electorals (al col·legi electoral de Vandellòs només n’hi ha dues).

Mitjançant aquesta eina, els veïns d’aquests nuclis podran saber d’una manera ràpida i senzilla a quina mesa electoral han de votar, exactament, sense haver de consultar les llistes. I això ho podran saber només seleccionant en un mapa el lloc de residència, en la pantalla tàctil; i després seleccionant la lletra inicial del primer cognom, segons ha explicat el regidor Miguel Ángel Garcés, que ha impulsat el projecte.

Al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant estan cridats a les urnes un total de 4.313 electors: 3.567, al col·legi electoral de l’Hospitalet de l’Infant; i 746 al col·legi electoral de Vandellòs (on van a votar també els veïns dels nuclis de Masriudoms i Masboquera). Tots dos col·legis electorals estan situats al pavellons esportius dels respectius pobles.

Comenta aquest article