Societat

La Teca celebra un sopar funeral al mig de la plaça de l'Església de Sant Pere per acomiadar la temporada

Per Lluís Rovira i Barenys



La Teca va celebrar el comiat de la temporada a la plaça de l'Església de Sant Pere
El passat dijous 20 de juliol, el grup de teatre La Teca va celebrar el sopar de germanor per acomiadar la temporada. Però, com que enguany és l'any del 40è aniversari del grup, no es va fer un sopar qualsevol. L'àpat, que va aplegar unes 35 persones, es va fer al bell mig de la plaça de l'Església de Sant Pere, davant mateix del Casal Parroquial, i va tenir una escenografia ben particular.

Els de La Teca van simular un funeral, amb caixa de morts i tot, de la qual en sortia una cama del presumpte difunt. Tots els convidats anaven de dol. Primer de tot es va fer un discurs de lloances cap al difunt i posteriorment es va fer la vetlla. Un cop acomiadat el mort de pega, es va servir el sopar, que va consistir en fideus rossos, pa amb tomaca i pastís de celebració. No hi va faltar el recordatori.

Després de l'àpat hi va haver una mica de ball. La Teca, a més, va aprofitar per rebatejar la plaça amb el nom de Bulevard La Teca. Una placa en va deixar testimoni.

No cal dir que aquesta representació va atreure l'atenció de molta gent que passejava per aquell indret. Els de La Teca tenien les portes obertes del Casal, on hi guarden l'exposició commemorativa dels seus 40 anys d'existència perquè la gent la pogués visitar.

Comenta aquest article