Esports

Ivan Cervantes torna a vèncer en una prova del mundial i continua liderant el campionat

Per Redacció



Ivan Cervantes és lider del mundial a falta de disputar-se les quatre últimes proves
El cambrilenc Ivan Cervantes va donar aquest passat cap de setmana un altre pas important de cara a revalidar el títol mundial d'enduro E-1. El pilot de l'equip KTM va aconseguir un primer i segon lloc en les dues proves disputades dissabte i diumenge a la localitat nord-americana de Hancock, en el Gran Premi dels Estats Units.

En la primera prova, Cervantes va quedar en segona posició superat pel polac Bartosz Oblucki (Husqvarna), que el va avantatjar en nou segons de diferència, mentre que l'italià Simone Albergoni (Honda) –un dels principals rivals del pilot cambrilenc– va quedar en tercera posició, a vint segons del primer classificat. Pel que fa a la prova disputada diumenge, Ivan Cervantes va aconseguir una nova victòria, sumant-ne ja vuit de les catorze disputades durant tot el campionat. El seu principal perseguidor, l'italià Simone Albergoni, va quedar en segona posició.

Superat aquest Gran Premi dels Estats Units, Ivan Cervantes continua líder destacat del mundial, amb un total de 288 punts, 33 punts més que el seu màxim rival, Simone Albergoni de l'equip Honda. A falta de quatre cites –dues proves dobles– a Eslovàquia el 2 i 3 de setembre i a França el 30 de setembre i l'1 d'octubre, el pilot cambrilenc de l'equip KTM se situa en una posició immillorable per tornar a conquerir un nou títol mundial.

Comenta aquest article