Esports

Cambrils ha acollit aquest cap de setmana la Convenció Internacional de Fitness i Aeròbic

Per Judit Pinazo



La platja del Regueral va acollir, el passat dissabte, la prova del circuit Playaeróbic
La zona esportiva de la platja del Regueral, el Parc del Pescador i el passeig de les Palmeres s'han convertit durant el cap de setmana en un gran gimnàs a l'aire lliure on s'hi han celebrat tot un seguit d'activitats relacionades amb l'aeròbic, el fitness i l'esport en general.

De divendres a diumenge s'ha celebrat, per primer any, la Convenció Internacional de Fitness i Aeròbic organitzada conjuntament entre l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils i la Federació Espanyola d'Aeròbic i Fitness de Tarragona. Durant els tres dies s'han realitzat multitud d'activitats pràctiques. Per exemple, el Parc del Pescador ha acollit sessions d'sppining, new style, hip-hop, ragga jam o latin, entre d'altres. Per altra banda al passeig de les Palmeres s'hi van realitzar activitats com l'step, sessions de dance, de tonificació o TBC, entre d'altres. Totes aquestes activitats van estar dirigides per monitors i professionals reconeguts del món de l'aeròbic i el fitness, provinents de diferents llocs de l'Estat i l'estranger.

Per participar en les diferents activitats organitzades per a la convenció s'havia de pagar 60 euros i inscriure's prèviament. Tal i com explicava Jordi Ferré, tècnic de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament, "la convenció ha tingut molt bona rebuda i s'hi han inscrit 250 persones. Hi ha hagut inscripcions de Catalunya, Madrid, el País Basc, Navarra, Canàries, les illes Balears, Andalusia, València, Aragó i d’altres comunitats".  Activitats dirigides com TBC, Pilates, aeròbic, dance o latin es van combinar amb altres activitats a la platja, com caiac, snorkel, bàsquet 3x3, vòlei platja o pales.

Tant divendres com dissabte, un cop finalitzades les activitats esportives, els participants a la convenció van poder gaudir d'un sopar a la vora del mar amb els altres participants i els monitors.

Circuit Playaeróbic

Durant el passat dissabte, 22 de juliol, es va celebrar un any més, i aquest en la seva quarta edició, el circuit Playaerobic. Enguany l'activitat estava inclosa dins del programa de la Convenció Internacional de Fitness i Aeròbic, però aquesta era de caire popular.  Els assistents van poder realitzar un prova del circuit Playaeróbic, que va consistir en una marató d'aeròbic, al recinte instal·lat a la platja del Regueral, d'aproximadament dues hores amb la participació de diferents monitors de la convenció. Segons Jordi Ferré, "hi van haver uns 450 esportistes i uns 1.300 espectadors, la qual cosa demostra l'èxit d’una activitat que any rere any es consolida a Cambrils".

Comenta aquest article