Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Ajuts municipals a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant per al transport d’alumnes que han de cursar cicles formatius fora del municipi

Per RedaccióHospital medieval de l'Hospitalet de l'Infant
La Regidoria d’Ensenyament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha obert una nova línia d’ajuts, que s’afegeix a les tres línies d’ajuts existents actualment: la de subvenció i reutilització de llibres de text per als alumnes d’infantil, primària i secundària; la de subvenció dels cursos de català; i la de subvenció dels cursos de preparació per a la prova per a l’obtenció del Graduat en Educació Secundària i l’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior.
La nova línia d’ajuts és per al transport dels alumnes empadronats que han de cursar cicles formatius, de grau mitjà o superior en centres educatius públics, fora de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, perquè els estudis que han triat no s’ofereixen al municipi. La quantia de l’ajut per al transport, per curs matriculat, és de 125 euros per alumne. Com a requisit, la data de la darrera inscripció de l’alumne al padró municipal ha de ser anterior a l’1 de gener de 2012.
Les persones interessades a rebre aquesta nova subvenció podran presentar-ne les sol·licituds fins al 30 de desembre de 2015 a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (OMAC), ubicada a l’Ajuntament de Vandellòs i a la Casa de la Vila de l’Hospitalet. Més informació a les bases que hi ha penjades al web municipal (www.vandellos-hospitalet.cat).

Comenta aquest article