Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L’Hospitalet de l'Infant viurà el Nadal dels Sentits

Per Redacció



Cartell anunciador del Nadal dels Sentits, a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ACHV) han organitzat, amb la col·laboració de l’Àrea de Turisme i  l’Associació de Restauració i Hoteleria, una campanya nadalenca que han batejat amb el nom de "El Nadal dels Sentits". Amb aquesta campanya, que estarà en marxa a l’Hospitalet de l’Infant des del 5 de desembre fins al 5 de gener, tots els caps de setmana –exceptuant el del 26 i 27 de desembre–, es pretén "seduir els clients a través de tots els sentits: la vista, el tacte, l’olfacte, l’oïda, el gust i també el sentit del Nadal".

La vuitantena d’establiments comercials que s’han adherit a la campanya –distribuïts entorn de la Via d'Augusta, la plaça de l’Església, la plaça de l’Almadrava i la plaça de Catalunya– lliuraran uns premis als clients per les compres a partir de 10 euros. Aquests premis consistiran en tiquets a bescanviar per un viatge al trenet nadalenc, una bossa de crispetes, un cotó de sucre, una sessió de maquillatge infantil o de globoflèxia. Puntualment, els comerços obsequiaran els compradors amb promocions en els bars i restaurants que participen en aquesta iniciativa.

A banda d’això, els comerciants oferiran promocions especials a les seves botigues, hi haurà animació al carrer, música ambiental nadalenca, carrets de cotó de sucre i crispetes voltant pel poble; i del 4 al 7 de desembre, l’atracció firaire dels cavallets, davant de l’Oficina de Turisme. Durant aquests dies, així mateix, els comerços estaran decorats amb els mateixos motius nadalencs.

Divendres, encesa oficial dels llums de Nadal

Per donar la benvinguda a les festes, el proper divendres, 4 de desembre, tindrà lloc l'encesa oficial dels llums de Nadal a l'Hospitalet de l'Infant. A partir de les 18.30h, a la plaça de Catalunya, hi haurà una xocolatada popular, obsequi de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors; i la presentació del vídeo promocional de la campanya comercial "El Nadal dels Sentits". Pel matí, alumnes de l'Escola Mestral hauran decorat l'arbre de Nadal.

Comenta aquest article