Societat

El Parc del Pescador acollirà aquest proper diumenge la novena trobada de puntaires

Per Berta Ruiz

El proper diumenge dia 23, el Parc del Pescador acollirà la novena Trobada de Puntaires a Cambrils, organitzada per l'Escola de Puntaires de Cambrils, amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Cooperativa Agrícola de Cambrils, amb l'arribada de més de 400 puntaires provinents de molts pobles de la província de Tarragona, d'altres localitats de Catalunya i algunes escoles de la resta de l'Estat, com Navarra, Saragossa, Terol o Andorra. Enguany es recupera aquest acte tradicional, després que l'any passat no es pogués fer.

L'inici de la trobada està previst per a les 17.30 hores de la tarda, moment en què es farà la rebuda a totes les puntaires assistents. Posteriorment s'iniciarà la mostra, que s'allargarà durant tota la tarda, fins a les 21 hores del vespre, quan es farà l'acte de cloenda amb l'entrega de records per a totes les puntaires.

Des de l'Escola de Puntaires de Cambrils, ja fa mesos que es treballa en l'organització de la trobada. Segons va explicar la professora de l'escola, Maria Teresa Anguera, "ja s'ha anat treballant fa mesos, fent les invitacions i posant-se en contacte amb les puntaires d'altres llocs. Ja hi ha més de 400 puntaires apuntades i esperem arribar a les 500 per al dia de la trobada al Parc del Pescador".





Comenta aquest article