Ingredients 4 llenguados 1 llauna de préssec en almívar 50 grams de nous 1 ceba gran farina oli doliva sal i pebre
Preparació Prepararem els llenguados sense cap ni pell, els salarem, els enfarinarem i els fregirem en una paella amb oli ben calent. Un cop fregits, els reservarem. A banda, pelarem la ceba i la picarem molt fina. Escorrerem els préssecs i els tallarem en daus petits, i reservarem el suc de lalmívar. En una altra cassola o paella, escalfarem loli i hi courem la ceba a foc suau. Quan la ceba comenci a agafar color, hi afegirem els llenguados juntament amb el suc de lalmívar i els daus de préssec. Ho deixarem coure uns 2 o 3 minuts. Finalment, hi afegirem les nous trinxades, una mica de sal i pebre, i ho deixarem coure una estona més.
Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un
servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació