Cultura

La Biblioteca Municipal se suma a l'activitat "Llegir el teatre"

Per Redacció

Membres del club de lectura de la Biblioteca que van participar en l'activitat

La Biblioteca Municipal de Cambrils participa enguany en l’activitat ‘Llegir el teatre’, un projecte impulsat pel Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i el Servei de Biblioteques (SB) del Departament de Cultura de la Generalitat per impulsar clubs de lectura sobre textos teatrals a les biblioteques públiques de Catalunya. La iniciativa té com a objectiu millorar la formació dels espectadors de teatre i donar suport a les biblioteques públiques de Catalunya en el desenvolupament de clubs de lectura de teatre de qualitat.


El Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques faciliten recursos per als clubs i les biblioteques gestionen el funcionament dels seus respectius clubs. La Biblioteca Municipal participa al projecte amb la creació d’un nou club de lectura i amb les següents obres, incloses a la programació del TNC: "Molt soroll per no res" (novembre), "Maria Rosa" (febrer), "Don Joan" (abril).

Aquest mes de novembre, els membres d'aquest club de lectura han llegit, comentat i han anat a veure la primera de les obres ‘Molt soroll per no res’ de William Shakespeare. El passat 11 de novembre els participants es van trobar per comentar l'obra i el dissabte dia 14 de novembre van anar al Teatre Nacional de Catalunya a veure l'obra.

Comenta aquest article