Informació general

S'abandona al mig del carrer la femta provinent de les obres de reparació d'una canonada d'aigües residuals al carrer de Foix

Per Lluís Rovira i Barenys



Aspecte del munt de terra barrejat amb femta amuntegat a la placeta de la Font
Aquest passat dilluns van començar unes obres de reparació d'un tram de canonada d'aigües residuals embussat al carrer de Foix, al Barri Antic. Un tram de les canonades d'aquest carrer estaven destrossades i algun dels veïns de la zona tenien veritables problemes de salubritat al no desguassar els vàters de les seves vivendes.

Tothom és conscient que les obres sempre causen molèsties als veïns, unes molèsties que en aquest cas es veuen augmentades per remenar literalment la merda a més a més en època estival. Però la sorpresa del veïnat va ser majúscula quan ahir a la tarda, quan ja havien plegat els operaris després de la seva jornada laboral, va quedar una muntanya de porqueria amuntegada a la placeta de la Font, sense que l'empresa se l'emportés. La fortor que desprenia era insuportable i els veïns van quedar astorats davant d'aquest fet, "això no hauria passat si aquestes obres s'haguessin fet al port. Aquesta nit haurem de dormir amb les finestres tancades, no ens tocarà altre remei", manifestava indignat un dels veïns de la placeta.

Comenta aquest article