Esports

La coreografia “Temptant la sort”, classificada per al Campionat Territorial de shows

Per Camí Mendoza


A dalt, les integrants de “Temptant la sort”, la coreografia que va classificar-se per al Campionat de Catalunya. A sota, les integrants d’”Egipcis”, que es va classificar per a la Copa Catalana

El passat diumenge 7 de novembre es va celebrar a Amposta el Campionat Territorial de grups i shows, classificatori per al Campionat de Catalunya i per a la Copa Catalana. Aquesta nova modalitat de patinatge artístic de grups i shows es va consolidant de mica en mica i aquest ja és el quart any que se celebra el campionat. Els jutges a l’hora de puntuar tenen en compte la interpretació de la idea o història que s’explica, la dificultat tècnica de patinatge i el vestuari.

Dues coreografies

En aquest certamen el Club Patí Cambrils va participar-hi amb dos grups de patinadores representant dues coreografies. A “Egipcis”, hi van participar 25 patinadores d’edats entre 7 i 14 anys (Clara Álvarez, Emilia Arias, Mireia Artigau, Lorena Camacho, Raquel Carmona, Laura Colomina, Marta Cedó, Ariadna Estivill, Rebeca Franqueza, Marina Fornós, Noemi Foschi, Ester Gil, Claudia González, Nidia Jiménez, Alba López, Judit Magrané, Maria Marín, Andrea Márquez, Judit Mas, Nerea Mestre, Zaida Ortega, Laia Plana, Montserrat Rius, Enma Vicente i Mireia Villas). Aquesta coreografia representava la idea del món egipci. La música de ritme molt ràpid, un vestuari molt adient, una realització amb molta seguretat i rapidesa per part de totes les patinadores, va fer que aconseguissin classificar-se en sisena posició, amb la qual cosa competiran a la Copa Catalana de Shows que es farà a Cambrils el proper mes de gener.

A “Temptant la sort”, hi van participar 20 patinadores, d’edats entre els 10 i els 25 anys (Gisela Artigau, Judit Estivill, Agnès Fornós, Irene Garcia, Sònia Gil, Lara Giralt, Helena Guinjoan, Mireia Guinjoan, Meritxell Guinjoan, Taïs Llorens, Soukaina Díaz, Cristina Lobaco, Núria Plana, Laura Rodríguez, Marta Sorribas, Azahara Triguero, Soraya Velasco, Eva Vicente, Judit Vicente i Raquel Vicente). Aquesta coreografia, que representava un mirall que es trenca, es va executar amb una tècnica força complicada i dificultosa, acompanyada d’un vestuari que impressionava molt. El muntatge musical i els efectes sonors especials, junt amb un bon patinatge, i la vistositat i originalitat, van fer que li atorguessin una ben merescuda segona posició en aquest Campionat Territorial. Així doncs, es van classificar directament per al Campionat de Catalunya, en el qual intentaran classificar-se per al Campionat d’Espanya.

Comenta aquest article