Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

El Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs es proclama campió de la XIII Copa Catalana de pesca submarina

Per Redacció

Participants del Club Nàutic l'Hospitalet-Vandellòs, guanyadors per clubs (fotos d'Iria Sanjurjo)

El passat dissabte es va celebrar la XIII Copa Catalana - I Trofeu CNHV de Pesca Submarina, al Club Nàutic de l'Hospitalet-Vandellòs. La prova es va disputar entre el port de l'Hospitalet de l'Infant i el Port d'Estany a l'Ametlla de Mar, amb una durada de sis hores de competició. Al campionat s'hi van inscriure un total de 14 equips d'arreu de Catalunya, entre els quals hi havia l'actual campió del món i de l'europeu, Xavi Blanco del SPAS, i el quatre vegades i actual campió de Catalunya, Eloy Martínez del CNHV, entre d'altres.

La jornada va començar amb una boira molt densa que va acompanyar durant gairebé tota la jornada, amb una mar molt calmada. Després de la competició va ser la bàscula la que va decidir el campió de la prova. Els primers classificats van ser Eloy Martínez, Manuel Gálvez i Oscar Rodríguez del CNHV amb 34.030 punts. En segon lloc van quedar Xavi Blanco, Roget Amat i Ramón Hontanaya del SPAS amb 25.295 punts. Com a tercers classificats van quedar Didac Rodríguez, Antonio Palomo i Dominic Girres del APS amb 23.675 punts. La peça més gran capturada va ser per a Didac Rodríguez amb un bonítol amb una mica més de dos quilos. Eloy Martínez va rebre el trofeu al sard més gran, mentre que el trofeu a la dorada més gran va quedar sense entregar perquè no es va capturar cap exemplar d'aquesta espècie.

També cal destacar la bona actuació de l'equip format per Jordi Pereira, Javier Escudero i Iker Laskibar del CNHV, classificats en quarta posició que, juntament amb la suma de punts aconseguits pels primers Eloy, Manolo i Oscar, van aconseguir el campionat per al Club Nàutic l'Hospitalet-Vandellòs.

Després de l'entrega de trofeus, els participants van gaudir d'una barbacoa, a càrrec de l'organització. Com es ve fent en d'altres edicions, el peix capturat es va entregar a les Germanetes dels Pobres de Reus.

Equip guanyador de la competició de pesca (fotos d'Iria Sanjurjo)

Comenta aquest article