Esports

Ivan Cervantes suma una nova victòria en el Gran Premi de Canadà del mundial d'enduro

Per Redacció



Ivan Cervantes, el passat 2 de març en una exhibició a la platja del Regueral de Cambrils
Ivan Cervantes va sumar aquest cap de setmana una nova victòria i un segon lloc al mundial d'enduro, en les proves disputades a la localitat de Parry Sound al Gran Premi de Canadà. En la primera prova, disputada el dissabte, el pilot cambrilenc de l'equip KTM va avantatjar en deu segons el segon classificat, l'italià Simone Albergoni de l'equip Honda i en un minut i vuit segons el tercer classificat, el polac Bartosz Oblucki de l'equip Husqvarna. Aquesta nova victòria de Cervantes és la setena consecutiva del mundial.

Pel que fa a la prova de diumenge, Ivan Cervantes va ser superat per l'italià Simone Albergoni, i finalment va quedar en segona posició. Sumant la victòria de dissabte i el segon lloc de diumenge, el cambrilenc segueix al capdavant de la classificació general amb un total de 241 punts, 29 punts més que Simone Albergoni de l'equip Honda. El tercer i quart classificat són l'italià Alessandro Belometti de l'equip KTM i el polac Bartosz Oblucki de Husqvarna. D'aquesta manera, el pilot cambrilenc es consolida com a líder en solitari després de disputar-se les deu primeres proves de les setze del mundial i manté les diferències amb els seus perseguidors.

El proper cap de setmana es disputarà una nova prova del mundial d'enduro E-1 a la localitat nord-americana d'Hancok. Posteriorment, només quedaran les cites d'Eslovàquia i França.


Comenta aquest article