Esports

El Mediterrani guanya la Supercopa Cambrils de futbol sala al derrotar l'Hola Ola

Per Lluís Rovira i Barenys



Un jugador de l'Hola Ola s'intenta escapolir de dos jugadors del Mediterrani en la final de la Supercopa de futbol sala disputada aquest passat dissabte
El CFS Mediterrani es va proclamar, per segon any consecutiu, campió de la Supercopa de Cambrils de futbol sala al derrotar a la final l'Hola Ola per un resultat de 5 a 4. El partit va ser força disputat amb alternances en el marcador. Finalment es va imposar el Mediterrani que va remuntar un 4 a 2 advers.

El torneig de Supercopa, del qual enguany s'ha celebrat la tercera edició, es va jugar aquest passat dissabte 15 de juliol i l'havien de disputar quatre equips, els dos equips federats de Cambrils que juguen en competició provincial i els dos primers classificats de la lliga local de futbol sala. Finalment, però, el Laguna A no hi va participar per manca de jugadors i el seu lloc el va ocupar el tercer classificat de la lliga local.

A les semifinals l'Hola Ola es va imposar al Construccions FJ Ferré a la tanda de penals, ja que el resultat al final del partit havia estat d'empat a u. A l'altra semifinal el Mediterrani va derrotar el Costa La Llosa per 3 a 0. Abans de la final es va jugar el partit per al tercer i quart lloc. El Costa La Llosa va guanyar el Construccions Ferré per 3 gols a 2.

A l'acabar el torneig es va fer l'entrega dels guardons tant de la Supercopa com la del guanyador de la lliga local de futbol sala que enguany ha estat el Construccions FJ Ferré.

Comenta aquest article