Esports

Es disputa la quarta edició del Torneig Streetball de Cambrils al passeig de les Palmeres

Per Berta RuizAhir diumenge es va celebrar la quarta edició del Torneig d'Streetball, al passeig de les Palmeres
Ahir diumenge es va fer la quarta edició del Torneig d'Streetball al passeig de les Palmeres, –organitzat per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils, amb la col·laboració del Club Bàsquetbol Cambrils–. Durant tot el dia es van fer partits de tres contra tres en diferents categories. A les 10 del matí es va obrir el torneig amb la participació de jugadors d'entre 8 i 17 anys, amb un total de 20 equips: 8 de minibàsquet, 4 d'infantil i 8 equips en categoria júnior. La majoria d'aquests equips estaven formats per joves de Cambrils o de pobles propers, tot i que cal destacar que en categoria júnior la victòria se la va emportar un equip navarrès.

Durant la tarda es van disputar els partits en categoria sènior, amb jugadors majors de 18 anys. Un total de 13 equips van disputar la lligueta de partits i posteriorment els quarts de final, les semifinals i la final, disputant partits de 12 minuts, al millor de tres. Cal destacar la gran quantitat d'equips provinents d'altres poblacions, com Vila-seca, Salou, Valls, Mont-roig i equips de clubs com l'ADT Torreforta o un equip femení provinent del club de bàsquet Reus Ploms. Un dels coordinadors d'aquesta jornada esportiva, Esteban Cervantes, va destacar "el bon funcionament del torneig i el bon ambient. Han vingut a jugar molts equips de clubs de fora de Cambrils".

Finalment, per tancar la jornada de bàsquet al carrer es va oferir un sopar per als participants en la categoria sènior i es va fer l'entrega de copes als tres primers classificats.

Comenta aquest article