Societat

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria vol donar continuïtat a les Jornades del Calamar per la bona acollida

Per Redacció



Cartell de les primeres Jornades del Calamar
L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Cambrils ha fet una valoració molt positiva de les primeres Jornades del Calamar, que van tenir lloc de l'1 al 18 d'octubre, i ja pensen en donar continuïtat a aquesta campanya. Una quarantena d’establiments es van sumar a les jornades amb diferents propostes i receptes gastronòmiques amb el calamar com a protagonista. El calamar ha estat sempre un ingredient central a la cuina cambrilenca i, de fet, va ser la pròpia associació de restaurants de Cambrils que va suggerir la incorporació d’aquestes jornades.

Degut a la bona acollida que ha tingut aquest nou esdeveniment gastronòmic a Cambrils, es preveu que les jornades puguin tenir una segona edició l’any vinent. Els restauradors han manifestat la seva satisfacció pel bon feedback rebut pels seus clients i han demanat que aquest esdeveniment tingui continuïtat al calendari gastronòmic del municipi.

Comenta aquest article