Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant congela els preus de les activitats esportives

Per Redacció

Foto conjunta de pares i fills a les activitats esportives de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Per fomentar la pràctica de l’esport al municipi, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha congelat els preus de les activitats per a la temporada tardor-hivern 2015-2016 i ha rebaixat considerablement les tarifes del lloguer de les pistes de pàdel, tennis i frontó (en alguns casos, fins a la meitat), segons ha explicat la regidora d’Esports, Cristina Borràs. El consistori també ha mantingut els avantatges en les tarifes per als empadronats al municipi i els abonats a les instal·lacions esportives municipals i els descomptes, ha afegit la mateixa regidora.

Així, en el cas dels empadronats al municipi amb una antiguitat mínima de dos anys s’aplica un descompte del 5% a partir del segon germà que realitzi una mateixa activitat; i un 10% a partir de la segona activitat i a les persones majors de 65 anys. A més, els inscrits a qualsevol de les activitats organitzades per l’Àrea d’Esports poden fraccionar en dos el pagament de les activitats, és a dir, pagar el 50% a l’octubre; i el 50% al febrer, sense cap recàrrec.

Pel que fa l’oferta d’activitats pròpiament dita, continua sent molt variada i està dirigida a totes les edats, des de nadons fins a persones d’edat avançada. Inclou cursos de natació i de tennis i pàdel (com a novetat, hi ha un de tecnificació de tennis, a càrrec d’entrenadors de la Federació Espanyola), la proposta anomenada ‘Multiesports’, que pretén iniciar els participants en esports individuals i col·lectius; les activitats poliesportives (handbol, bàsquet o futbol sala); i les activitats específiques per a infants o adults (com ara, gimnàstica de manteniment i Pilates). A aquesta oferta cal afegir-hi les activitats organitzades per les entitats esportives locals.

"Esports a l'escola"

A banda d’això, l’Àrea d’Esports tornarà a dur a terme aquest curs el pla municipal ‘Esport a l’escola’, que té com a objectius: incrementar la participació de l’alumnat en l’esport escolar, reduir els hàbits sedentaris i de l’obesitat, i promoure l’activitat física per afavorir la salut, el benestar i la integració social. En el marc d’aquest pla, els estudiants de l’Escola Mestral i de l’Escola Valdelors practicaran bàdminton, atletisme, handbol, korfbal, tennis pàdel, natació, caiac i vela.

Totes aquestes activitats van començar el 28 de setembre i finalitzaran el 28 de maig, a excepció del servei d’acollida, que s’ofereix des del 14 de setembre fins al 17 de juny. Aquest curs, com a novetat, el servei d’acollida matinal (de 8 a 9h) es fa a les mateixes instal·lacions de l’Escola Mestral (fins ara es brindava al pavelló de l’Hospitalet). L’opció de “Preespotiu/Multiesports” també s’oferirà fins al 17 de juny, per satisfer les necessitats de les famílies durant el curs.

Els interessats a apuntar-se a la nova oferta esportiva municipal, per a la temporada tardor-hivern, ho poden fer: a la Piscina Municipal Coberta de l`Hospitalet de l'Infant; i al Poliesportiu de Vandellòs (tel. 977 820 523).

Comenta aquest article