Cultura

Intens cap de setmana de la 7a Mostra de Blues i Jazz

Per Ignasi Martí

Actuació de la banda de l'Escola Municipal de Música al parc del Pescador, aquest passat dissabte, dins la jornada de "Jazz al parc"

Aquest passat cap de setmana van tenir lloc dos dels concerts més destacats de la 7ena Mostra de blues i jazz que està organitzant l'associació Cambrils la mar de jazz durant tot el mes d'octubre. El divendres 16 d'octubre, va tenir lloc l'actuació d'un dels caps de cartell de la mostra amb l'actuació de Max Sunyer Trio al pub La Boheme. La banda, considerat un grup llegendari del jazz de casa nostra, va fer gaudir el públic cambrilenc en una de les nits més especials de la mostra.

Jornada "Jazz al parc"

L'endemà dissabte va tenir lloc la sessió "Jazz al parc" en la què, durant tot el dia, a l'escenari de la pèrgola del parc del Pescador es van oferir actuacions de diversos grups. A les 12 del migdia, la banda de l'Escola Municipal de Música va ser l'encarregada d'encetar aquesta marató musical amb un repertori de clàssics populars del segle XX. A continuació Sweet jazz va oferir una intensa sessió dirigida pel trompetista tarragoní Josué Garcia. Després, hora per anar a dinar, i a primera hora de la tarda un nou concert. En aquesta ocasió, repertori de gospel amb el cor cambrilenc Blaus de mar. El grup –que va aparèixer el 2014 com associació per promoure el gospel–, va interpretar espirituals negres, temes coneguts amb arranjaments i temes propis. Acte seguit li va tocar el torn a un grup que també compta amb presència cambrilenca, La Blueseria, que va oferir el seu animat repertori a un públic que cada cop resultava més nombrós. Finalment, per tancar la jornada musical, es va comptar amb l'actuació de la jove banda tarragonina Ivory, que va fer gaudir els assistents amb temes de Jimi Hendrix, Led Zeppelin i l'autèntica sonoritat del rock dels 70.



Diferents actuacions al parc del Pescador

Comenta aquest article