Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

S'obre el període de matrícula dels estudis de l'Aula Universitària de la UNED de l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

Imatge d'una classe de la UNED de l'Hospitalet de l'Infant

Ja està oberta la matrícula per als estudis de l'Aula Universitària de la UNED de l'Hospitalet de l'Infant. Fins el proper 25 d'octubre les persones interessades poden apuntar-se als graus que s'impartiran aquest curs. Per fer la matriculació cal adreçar-se al Centre Associat de Tortosa-UNED, del qual depèn l’Aula, que està situat al c/Cervantes 17; o bé matricular-s’hi per Internet, a través de la pàgina web www.uned.es/ca-tortosa. El període de matrícula per als cursos d’idiomes (1r nivell i enguany també 2n nivell d’anglès i de francès, dins del Centre Universitari d’Idiomes a Distància) finalitzarà el 30 d’octubre.

L’Aula Universitària de la UNED de l’Hospitalet ha ampliat aquest curs la seva oferta d’estudis. A més dels graus en Geografia i Història, en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), diferents graus d’Enginyeria (Elèctrica, Electrònica Industrial i Automàtica, Mecànica i  Tecnologia Industrial), s’hi ofereix el curs d’accés directe a la universitat per a més grans de 25 i 45 anys. Per aquest curs, l’últim dia de matrícula serà el 25 d’octubre, com en el cas dels graus.

L’Aula Universitària està ubicada a les instal·lacions de l’institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant, on el professorat atén l’alumnat personalment dos dies a la setmana, mitjançant classes presencials i sessions tutorials. S’ha obert aquest mes d’octubre per segon curs consecutiu, per facilitar l’accés dels joves i adults del municipi i de la resta de la demarcació als esmentats ensenyaments a distància.

Comenta aquest article