Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Vandellòs i l'Hospitalet es promociona a les fires per als comitès d'empresa de França

Per Redacció

Estand de turisme de l'Hospitalet de l'Infant a Bordeus

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha estat present recentment a la fira de Bordeus adreçada a comitès d’empresa i responsables de personal, anomenada Salon CE Bordeaux. El municipi s’ha promocionat com a destinació turística en aquesta fira que va tenir lloc els dies 1 i 2 d’octubre.

El passat mes de març l’Àrea de Turisme ja va participar en una altra fira de les mateixes característiques que se celebra a Toulouse; i els propers dies 15 i 16 d’octubre té previst tornar-hi. Per atreure també els responsables dels comitès d’empresa francesos, que busquen les millors ofertes de serveis i productes per als seus treballadors, l’Àrea de Turisme assistirà, igualment, a una altra fira d’aquest tipus que se celebrarà a París al febrer de 2016, segons ha avançat la regidora de Turisme, Elidia López.

L’Àrea de Turisme ha decidit reforçar la seva assistència a aquests salons que se celebren a França, després de veure els resultats obtinguts amb l’acció promocional duta a terme a Toulouse el passat mes de març. “Hi ha hagut un retorn en els hotels del municipi, que han rebut clients procedents de viatges organitzats per empreses, que han vingut amb les seves famílies”, ha explicat la regidora.

Cal tenir en compte, tal com ha argumentat Elidia López, que el públic francès és un dels que té Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant com a punt de referència per passar les seves vacances. “Amb accions de promoció del municipi com aquestes volem enfortir aquest paper i atreure-hi nous visitants francesos”, ha dit la regidora.

Comenta aquest article