Informació general

Lidl, quart centre comercial al terme municipal de Vinyols, a tocar de Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Aspecte dels terrenys on s'està construint el nou Lidl

L'empresa de supermercats Lidl va iniciar, fa unes quantes setmanes, el moviment de terres previ a la construcció de la seva nova superfície comercial al terme municipal de Vinyols i els Arcs, a tocar del terme municipal de Cambrils. Segons fonts de l'empresa consultades per revistacambrils.cat, aquesta nova superfície comercial està previst que estigui enllestida dins el primer quadrimestre del proper 2016. Des de Lidl no s'han facilitat els detalls de la superfície total d'aquest nou equipament ja que, segons han comentat, "el projecte es troba, a dia d'avui, en una fase molt inicial i per tant no es tenen detalls de l'immoble".

De Cambrils a Vinyols

El canvi de municipi, segons han explicat fonts de Lidl, "és un fet circumstancial ja que el nou immoble se situarà a la parcel·la confrontada amb l'actual i que toca amb el municipi de Cambrils". Lidl ha pagat 3,75 milions d'euros pels terrenys d'aquesta zona d'equipament del municipi veí que es troben darrera mateix del Palau Municipal d'Esports de Cambrils. Segons fonts de Lidl, "la grandària de la superfície que ocupa l'actual tenda no permet donar cabuda al nou projecte i és per això que s'ha optat per una parcel·la de majors dimensions en una ubicació molt propera a l'actual". Al mateix temps, Lidl no ha facilitat l'import total de la inversió ni el nombre de gent que treballarà en la nova superfície comercial ja que, segons diuen, "el projecte es troba en una fase molt inicial i no es disposa a dia d'avui d'aquesta informació".

Quart supermercat a Vinyols, a tocar de Cambrils

Amb la posada en marxa d'aquest nou supermercat ja seran quatre les grans superfícies ubicades al terme municipal de Vinyols que s'hauran instal·lat a tocar del terme municipal cambrilenc. El primer de tots va ser el supermercat Esclat, que a principis dels anys 90 quan es va instal·lar duia el nom d'Orangutan. Ara fa un parell d'anys es va obrir un supermercat de la cadena Dia, a tocar de l'antiga N-340, i un altre de la cadena Aldi, a la zona de la Fontcoberta. Amb el nou Lidl, seran ja quatre els supermercats ubicats a la zona fronterera entre els dos termes municipals.
D'altra banda, Lidl tampoc ha volgut precisar què es farà en l'actual superfície que ocupa actualment i que està oberta des de l'any 1995 ja que, segons diuen, "a hores d'ara s'està definint aquest punt".

Comenta aquest article