Cultura

La Biblioteca clou les activitats d’estiu amb l’exposició del photocall ‘En terra d’Alícia’

Per Redacció

L'acte de cloenda de les activitats de la Biblioteca Municipal va tenir lloc el passat divendres

La Biblioteca Municipal va cloure, el passat divendres, les seves activitats d'estiu amb l'exposició photocall temàtic "En terra d'Alícia" que va servir, durant diverses setmanes, per commemorar el 150è aniversari de la publicació de l’obra ’Alícia al país de les meravelles’ de Lewis Carroll. La decoració del photocall va anar a càrrec de Melinda Kubik i Ana Fernández.

Del 22 de juny al 28 d'agost els usuaris amb carnet de la Biblioteca i majors de 16 anys van poder emportar-se en préstec un Lot sorpresa. Durant la cloenda de les activitats també va tenir lloc el sorteig d’un d’aquests lots, patrocinat pel Departament de Festes, entre tots els participants. Lluís Abella, regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Cambrils, va ser l’encarregat de lliurar el lot a Jasmin Bergadà Gallagher.

Per altra banda, durant aquest estiu, la Biblioteca també ha ofert a les entitats organitzadores dels Casals d’estiu la possibilitat de realitzar visites des d’un punt de vista lúdic, així com, el préstec de lots de llibres vinculats a una matèria determinada. Per últim, destacar que tots els dimecres de juliol i agost es va celebrar el cicle –iniciat l'any 2014– Juguem i llegim, hora del conte, amb tallers adreçats als infants a partir de 5 anys. Les 9 sessions de contes que es van organitzar van tenir una molt bona acollida, amb una mitjana de 30 persones entre adults i nens per cada sessió. La cloenda d’aquesta activitat va comptar amb la presència d’Aleix Cort qui va presentar els llibres infantils de El Tonet.

La guanyadora del Lot sorpresa, al costat de les bibliotecàries Eva Ferré, Rosa M. Fusté i el regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella

Comenta aquest article