Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L'Hospitalet de l'Infant acollirà un triatló, el 3 d'octubre, i una mitja marató el 4 de juny de 2016

Per Redacció

Conveni signat ahir entre l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i l'empresa Running Solutions

L’Hospitalet de l’Infant acollirà dues noves competicions esportives importants: un triatló, el 3 d’octubre de 2015; i una mitja marató, el 4 de juny de 2016. Això serà possible gràcies al conveni de col·laboració que van signar, ahir, l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, en representació de l’empresa municipal que gestiona els esports (Llastres Serveis Municipals, SLU); i el gerent de l’empresa Running Solutions, SLU, Juan Antonio Fernández Ramos.

Per mitjà d’aquest acord, ambdues parts s’han compromès a organitzar conjuntament els dos esdeveniments esportius. A les persones interessades a participar en el triatló, se’ls oferirà la possibilitat de competir en diverses categories: sprint (750 m de natació; 20 km de bicicleta; i 5 km de cursa atlètica), olímpica (1.500 m de natació; 40 km de bicicleta; i 10 km de cursa atlètica) i aquatló. La prova de natació es durà a terme a la platja de l’Arenal; la prova de bicicleta, a l’antiga carretera nacional; i la cursa atlètica, al passeig marítim; amb la qual cosa els participants podran gaudir d’un bon entorn.

Set proves arreu de la demarcació

La mitja marató de l’Hospitalet de l’Infant pròpiament dita tindrà un recorregut de 21 km i tancarà el circuit SB Hotels HMS Half Marathon Series. Aquest circuit consta d’un total de 7 proves, previstes a diversos municipis de la demarcació tarragonina, en aquest ordre: 
Tarragona, Salou, Cambrils, Valls, Tortosa, l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant, segons va explicar el gerent de l’empresa Running Solutions, Juan Antonio Fernández Ramos. En el marc d’aquesta competició, s’organitzarà a més una altra prova de 10 km, per aquells que vulguin fer un recorregut més curt.

Tant l’alcalde, Alfons Garcia, com la regidora d’Esports, Cristina Borràs, que també va ser present a l’acte de signatura del conveni, van destacar la importància que té per al municipi acollir aquest tipus d’esdeveniments, que serveixen per “dinamitzar el turisme esportiu, desestacionalitzar la temporada turística i donar a conèixer els atractius de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant”, segons van afirmar, tot recordant que el municipi serà l’escenari del Trial de les Nacions 2015 en breu (del 18 al 20 de setembre).

Comenta aquest article