Cultura

L'escriptor reusenc Aleix Cort posa punt i final a l'activitat "Juguem i llegim" de la Biblioteca

Per Redacció

El reusenc Aleix Cort, autor dels contes El Tonet, va clausurar ahir l'activitat de la Biblioteca "Juguem i Llegim"

La Biblioteca Municipal de Cambrils posa el punt i final a l’activitat "Juguem i llegim" amb la presència de l'escriptor reusenc Aleix Cort, creador del personatge Tonet. Tonet és un nen que, juntament amb l'Anna, supera diferents pors infantils a través de les seves aventures. Cort ha explicat avui al públic infantil com la idea del Tonet sorgeix a partir de voler explicar als seus propis fills històries que no haguessin sentit abans. De fet, els seus fills feien la seva pròpia aportació a la història. Així, el que va començar sent una activitat familiar, s'ha convertit en una sèrie de llibres infantils que tenen molt bona acollida entre els més petits.

Després d’escoltar les històries d’en Tonet i la Fada Poca-Traça i la d’en Tonet i el llenyataire boig, alguns nens i nenes s’han volgut quedar els contes que el propi Aleix Cort els ha dedicat.

"Juguem i llegim"per fomentar la lectura entre els més petits

"Juguem i llegim" es tracta d'una activitat que ha realitzat la Biblioteca Municipal tots els dimecres d'agost a les 12h. És una sessió de l'hora del conte amb taller de manualitats adreçades als infants a partir de 5 anys, amb la finalitat de fomentar la lectura entre els més petits. Des de la Biblioteca s'ha afirmat que estan satisfets amb l'acollida que, un any més, ha tingut aquesta activitat.

Cloenda d’activitats d’estiu

La cloenda de les activitats d’estiu a la Biblioteca de Cambrils tindrà lloc el proper divendres 4 de setembre a les 12h. Hi haurà exposició de les imatges del photocall ‘En terra d’Alícia’, pica-pica i sorteig d’una bossa entre els participants dels Lots sorpresa. L’acte, que forma part de la programació de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, compta amb la col·laboració del Departament de Festes.


Comenta aquest article