Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Arriba, el dissabte 22 a Castelló, la XVII Rústic Festa

Per Redacció

Espectacle infantil de la Rústic Festa de l'any passat, a Castelló

Castelló, un nucli gairebé deshabitat del municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, s'omplirà de vida el proper dissabte 22 d'agost amb la dissetena edició de la Rústic Festa. L'esdeveniment està organitzat per l'Associació Masia de Castelló amb el patrocini de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, juntament amb la col·laboració de diferents entitats i empreses locals. Per a aquest dia, s'han programat diverses activitats gratuïtes adreçades a tot tipus de públic.

Els actes començaran a les 6 de la tarda i duraran fins la matinada. Pels més petits hi haurà cucanyes, tallers i un espectacle familiar. A la tarda-vespre -també en horari infantil-, s'oferirà la Trobada de Joves Acordionistes.

Per últim, a la nit, i orientat més pel públic adult, està previst el tradicional sopar a la fresca, la XII Trobada d'Acordionistes, els concerts dels grups Folkatr3s i Morena i l'actuació del DJ del Terreno per acabar la festa. Hi ha més informació de la jornada a www.vandellos-hospitalet.cat.

Comenta aquest article