Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

La Festa Major de Sant Roc de l'Hospitalet de l'Infant continua amb tota intensitat

Per Redacció

Ahir es va dur a terme el tret de sortida de la Festa Major de Sant Roc a l'Hospitalet de l'Infant

La Festa Major de Sant Roc, a l'Hospitalet de l'Infant, es troba en el seu punt àlgid. El tret de sortida de les festes es va donar aquest passat dimecres a la tarda amb el pregó a càrrec de Montserrat Sotero, veïna del poble i membre activa de la Comissió de Festes, que va obrir una escola de dansa a l’Hospitalet ara fa 40 anys i l’any 2013 va fundar l’Associació Cultural Sempre en Dansa.
La Festa Major de Sant Roc continua avui amb un reguitzell d'actes que acabaran, aquesta nit amb el sopar de germanor i el ball amb l'orquestra Montesol.

Dins els actes de demà dissabte cal destacar la Nit del Foc que acollirà unes quantes colles de diables i bèsties de foc, entre les quals els Cagarrieres de Cambrils, i la festa posterior amb el concert musical ABBA, a la plaça de Berenguer d'Entença, i el concert amb els grups Xop i Mondo Loco, a la zona de penyes.
De cara al diumenge 16 d'agost cal destacar la Pujada a peu a l'Ermita de Sant Roc amb l'acompanyament dels gegants Infant Pere i Blanca d'Anjou. A la tarda hi ha el Ballegegants, la cercavila gegantera pels carrers de l'Hospitalet amb la participació d'un bon nombre de colles de gegants vingudes de diferents indrets de Catalunya.

Concurs de fotografia de la Festa Major

Enguany les fotos de la Festa Major de l’Hospitalet de l’Infant, en honor de Sant Roc, poden tenir premi. El Departament de Festes de l'Ajuntament ha convocat un concurs de fotografia, a través de la xarxa social Facebook,
 
Les bases es poden consultar a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Vandellòs-l'Hospitalet de l'Infant


Comenta aquest article