Cultura

La Biblioteca Municipal, ambaixadora de la Setmana del Llibre en Català

Per RedaccióSelfie de la bibliotecària Rosana Andreu amb el cartell de la Setmana del Llibre en Català
La Biblioteca Municipal de Cambrils col·labora, com a ambaixadora, en la 33a edició de La Setmana del Llibre en Català donant-la a conèixer i contribuint a fomentar la descoberta i lectura de llibres en català. La Setmana del Llibre en Català tindrà lloc del 4 al 13 de setembre a l’avinguda de la Catedral de Barcelona i comptarà amb expositors i activitats de caire molt divers com hores del conte, presentacions de llibre, lliurament de premis literaris, taules rodones, recitals poètics, espectacles o tallers.
 
Fins al 13 de setembre es podrà participar fent-se una selfie amb el cartell de la Setmana i compartint-lo a Instagram amb l’etiqueta #lasetmana o jugant al Joc dels llibres recomanats. Per participar-hi només cal trobar aquests llibres i emplenar el formulari del web de la Setmana del Llibre en Català indicant el nom i edat, els títols dels llibres i el nom de la biblioteca i la seva població. S’entrarà en un sorteig de samarretes i una subscripció digital de sis mesos a La Vanguardia.
Com a biblioteca ambaixadora també disposa de vals de descompte per a les compres de llibres i revistes realitzades als expositors de La Setmana que distribuirà entre els seus lectors. Més informació a www.lasetmana.cat

Comenta aquest article