Informació general

La Cooperativa Agrícola recull a Madrid el Premi al Millor Oli Verge Extra d’Espanya en la categoria fruitats madurs

Per Redacció



El president de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, Anton Mendoza, durant el seu parlament
El president de la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Cambrils, Anton Mendoza Roig, va recollir el passat dijous a Madrid el Premi al Millor Oli Verge Extra d’Espanya en la categoria de fruitats madurs. L’acte va tenir lloc en un conegut restaurant madrileny on es va fer el lliurament dels premis als millors olis verge extra de tot l’Estat. L'acte va ser presidit per la ministra d’Agricultura,
Pesca i Alimentació, Elena Espinosa. Al finalitzar el lliurament dels premis, el president de la Cooperativa de Cambrils va parlar en nom de tots els guardonats per agrair els premis i demanar que es faci un esforç important a tots els nivells per promocionar l’oli verge extra.  En el seu parlament, la ministra va animar el sector a continuar treballant per oferir al consumidor un oli verge extra de la màxima qualitat i la necessitat d’evitar que la conjuntura actual dels preus pugui afectar el consum. Va anunciar també que per a la propera campanya es preveu una bona collita.  En aquesta novena edició dels premis s’hi van presentar 117 productors oleícoles.

Van acompanyar el president de l’entitat en aquest acte a Madrid tot el consell rector de la Cooperativa i el president de la DOP Siurana, Josep Baiges.

Comenta aquest article