Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Més de 450 corredors participen a la 8a Cursa Popular de l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

Imatge de la cursa popular de l'Hospitalet de l'Infant

La 8a Cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant, disputada aquest passat diumenge, va comptar amb la participació d’un total de 446 persones. D’aquestes, 251 van triar el recorregut curt –de 900 metres, no competitiu)– i 196 persones, el recorregut llarg, de 4.800 metres, que va organitzar l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Els guanyadors de la cursa llarga van ser: Nasser Oukhefn, en la categoria masculina, del Club Esportiu Penedès, amb un temps de 15 minuts i 37 segons; i Estefania Guinovart, del club Caña i Tapa, en la categoria femenina, amb un temps de 18 minuts i 59 segons. El cambrilenc Àlex Llaveria va assolir la tercera posició. David O’Callaghan, del club Serres del Mestral va fer-se amb el primer premi local de la categoria masculina, amb un temps de 17 minuts i 59 segons, que el va col·locar en la 13a posició de la classificació general. El primer premi local de la categoria femenina el va aconseguir la Marta Galego, del Club Triatló Serres del Mestral, amb un temps de 21 minuts i 27 segons. Amb aquest temps, Galego va quedar tercera en la categoria femenina i 53a en la classificació general.

La regidora d’Esports, Cristina Borràs, va valorar positivament la xifra de participants, molt semblant a la de l’any passat i va recordar que la propera cita esportiva prevista al municipi tindrà lloc aquest dissabte 8 d’agost i serà la 5a Vandekames, un esdeveniment esportiu de muntanya pensat per gaudir en família.

Els resultats de la 8a Cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant es poden consultar en detall a la pàgina web: www.tretzesports.com

Imatge del podi en la categoria masculina. A la dreta de la imatge, el cambrilenc Àlex Llaveria

Comenta aquest article