Informació general

A partir d'avui l'OAC compta amb una nova oficina al Centre Les Basses

Per Judit Pinazo



Robert Benaiges a la nova oficina de  l'OAC al Centre Les Basses, divendres passat
Divendres passat va presentar-se la nova oficina de l'OAC que s'ha ubicat al Centre Les Basses. La posada en marxa del servei respon a la voluntat de l'Ajuntament de descentralitzar serveis i fer-los més propers a tots els ciutadans.

A la nova oficina que es posa en marxa avui mateix, s'hi podran fer els mateixos tràmits que es poden fer a l'oficina de l'OAC que hi ha al vestíbul de l'Ajuntament, és a dir, des de la gestió de tràmits administratius fins a queixes i suggeriments. En la presentació de la nova oficina, la responsable de l'OAC –Laura Forcadell– va destacar que tot i que l'oficina no estigui situada a l'Ajuntament les gestions que es duguin a terme a l'oficina del Centre Les Basses es gestionen igual i al mateix temps que les que es tramiten a l'Ajuntament. A més, va explicar que properament es posarà en marxa una aplicació informàtica que en el mateix moment en què es presenta un registre d'entrada, s'escaneja i al cap de dos minuts el departament al qual vagi dirigit el rep. Com l'afluència de ciutadans en aquesta nova oficina, segurament, no serà tan elevada com la que rep l'oficina de l'OAC de l'edifici de l'Ajuntament, l'horari serà més reduït: de dilluns a divendres, de les deu del matí a la una del migdia. Pel que fa al personal, de moment la nova oficina compatrà amb una tramitadora.

OAC a Vilafortuny

En la presentació, l'alcalde –Robert Benaiges– va afirmar que l'Ajuntament continuarà apostant per la descentralització de serveis, com és el cas de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Està previst que la propera en posar-se en marxa sigui una oficina al Centre Cultural de Vilafortuny, que actualment s'està construint. Benaiges va afirmar que en una zona com Vilafortuny on viuen moltes persones i una mica allunyada del nucli urbà aquest servei serà molt útil per als veïns de la urbanització.

Comenta aquest article