Societat

Se celebren durant tot el cap de setmana les festes de barri del Nou Cambrils

Per Berta Ruiz



Ahir a la tarda es va celebrar una xocolatada, un dels actes més populars de les festes
Durant aquest passat cap de setmana s'ha celebrat una nova edició de les festes de barri del Nou Cambrils, que enguany s'han avançat a principis del mes de juliol per a una major participació dels socis i dels veïns del barri. El divendres es va celebrar l'inici de les festes amb una traca i la participació per primer any del grup de timbalers de Cambrils Cop de Cap. Posteriorment es va fer el pregó de festes, que aquest any va anar a càrrec de la regidora de Cultura i Festes –Neli Queral–. Després del pregó, es va fer un refrigeri popular per a les autoritats i els socis i seguidament, el ball d'inici de festa amb l'orquestra Fenomenom.

Durant la jornada matinal de dissabte es va fer la tradicional bicicletada popular i jocs infantils per a tota la canalla, que van seguir a la tarda amb la festa infantil amb el Grup Sidral i un berenar per a tots els nens. També hi va ser present un any més, durant la tarda de dissabte, de les 18.00 a les 21.00 hores, un vehicle mòbil de donació de sang, que va estar situat a l'avinguda de Nou Cambrils. A banda, també es van fer altres actes com un ball de sevillanes del grup del Centre Cívic del barri o l'entrega de tortells de festes per als socis. Dissabte a la nit, també es va incloure una de les novetats d'enguany, el ball-espectacle amb el grup d'Agustí Aspa "Havana", en comptes de la tradicional revetlla popular de cada any. Segons va explicar el secretari de la junta directiva de l'associació de veïns de Nou Cambrils, Manuel Ríos, aquesta va ser "una de les activitats més atractives i una aposta pel canvi, per fer participar la gent amb música molt variada".

Finalment, durant el diumenge també es van fer nombrosos actes populars com la tradicional sardinada de cada any o el contacontes a càrrec de Rosana Andreu –veïna del barri–, que es va fer durant el migdia per als més petits. A banda d'això, també es van fer jocs infantils, música d'animació i karaoke. Per la tarda es va fer un partit de futbol sala que va enfrontar un equip de solters i solteres contra un equip de casats i casades, i el primer campionat de dards, com a novetat. Durant la tarda també es va fer una xocolatada, l'espectacle de ball amb el grup Impact de l'escola de dansa Susana Escobedo i la projecció de cinema a l'aire lliure. Finalment, es van cloure les festes de barri del Nou Cambrils amb una gran traca de fi de festa.

Comenta aquest article