Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

El divendres 31 de juliol es celebrarà la 1a Nit del Comerç a l’Hospitalet de l’Infant

Per Redacció



Cartell de la 1a Nit del Comerç de l'Hospitalet de l'Infant
El proper divendres 31 de juliol tindrà lloc la 1a Nit del Comerç a l’Hospitalet de l’Infant. És un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant junt amb l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors i diversos comerços del municipi, amb la col·laboració de l’associació cultural Sempre en dansa i el Club Patinatge de l’Hospitalet de l’Infant. Aquesta Nit del Comerç té com a objectiu “dinamitzar el comerç local i donar a conèixer l’oferta comercial”. Amb aquesta finalitat, segons ha explicat el regidor de Comerç, Miguel Ángel Garcés, una cinquantena d’establiments comercials de l’Hospitalet de l’Infant, de tot tipus, obriran aquest dia de les 20 a les 24 hores i oferiran descomptes, promocions, degustacions de productes, obsequis; i organitzaran demostracions, tallers i sortejos.

Per aconseguir apropar-se tant als veïns com als visitants, i donar un caràcter festiu a aquesta iniciativa”, tal com ha afegit el mateix regidor, l’organització ha preparat altres activitats, repartides per temàtiques en quatre escenaris. Així, a la Via Augusta hi haurà una zona dedicada als esports i a l’entreteniment, on aprofitant l’avinentesa que el municipi acollirà el Campionat del Món de Trial de les Nacions del 18 al 20 de setembre, s’hi brindarà una petita exhibició de trial i s’informarà sobre aquest esdeveniment esportiu;  i s’oferirà també música ambiental, un concurs de selfie, barbacoa, un sorteig d’entrades a un spa, etc.

A més, a la Plaça Almadrava hi haurà una zona de salut i benestar, amb demostracions de shiatsu, reiki, música ambiental, zona chill out, una sessió de ioga i un sorteig de productes de parafarmàcia; a la Plaça Catalunya, una zona infantil, amb tallers, exhibicions del Club de Patinatge i un sorteig; i a la Plaça de l’Església, una zona juvenil, amb els dj Mister Rombo, Toy Boy i Nögue en directe, un circuit de cross fit, una ‘sweet table’s & cocktail’ i una desfilada de body painting.

Un altre atractiu seran els flashmobs que organitzarà l’associació cultural Sempre en dansa. La idea és promoure el comerç local i que tothom, tant les persones a les quals els agrada anar de botigues com a les que no, gaudeixi d’aquesta nit tan especial”, ha dit el regidor Miguel Ángel Garcés.

Comenta aquest article